ΕΑΠ ΠΛΗ20 - Διακριτά Μαθηματικά και Μαθηματική Λογική

Μαθήματα για όλο το έτος από 12.5€/ώρα

Η ενότητα ΠΛΗ20 είναι η δεύτερη μεγάλη ενότητα μαθηματικών της κατεύθυνσης ΠΛΗ.  Πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη θεματική ενότητα με προχωρημένες μαθηματικές έννοιες και λίγο διαφορετική λογική από τα συνηθισμένα μαθηματικά.

Στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο MathStudies προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα, μαθήματα σε μικρά Group και ολοκληρωμένη βοήθεια για τις εργασίες σας στο μάθημα ΠΛΗ20. Μελετάμε την ύλη μαζί σας βήμα- βήμα και σας βοηθάμε να καλύψετε τα κενά σας. Παρέχονται μόνο πρωτότυπες εργασίες, δεν δίνουμε την ίδια εργασία και σε άλλον σπουδαστή. Υπάρχει η δυνατότητα και διαδικτυακών μαθημάτων μέσω skype.

Τα μαθήματα γίνονται από καθηγητή με διδακτορικό δίπλωμα και μεγάλη εμπειρία σε πανεπιστημιακά μαθήματα. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε υλικό που ανανεώνεται συχνά και ίσως φανεί φανεί χρήσιμο στις σπουδές σας (σημειώσεις, άρθρα, video-μαθήματα, applications, κ.λ.π.).

Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και χαμηλές τιμές ανταγωνιστικές των φροντιστηριακών μαθημάτων (25 - 30 € για κάθε διδακτικό δίωρο σε ιδιαίτερο). Σημειώνουμε ότι κάθε μάθημα διαρκεί δύο διδακτικές ώρες (δηλαδή 1 ώρα και 3ο - 40 λεπτά περίπου καθαρός χρόνο). Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις τιμές μας και τις προσφορές μας.

Η ύλη του μαθήματος περιλαμβάνει

  • Συνδυαστική

  • Προτασιακή Λογική

  • Κατηγορηματική Λογική

  • Θεωρία Γράφων

Οι φοιτητές καλούνται να παραδώσουν 5 γραπτές εργασίες και να δώσουν γραπτές εξετάσεις.

 
 
 
 
 
Flower_snark_3COL.svg.png
 

Εδώ θα βρείτε σημειώσεις για την ενότητα ΠΛΗ12 που παρέχουμε στους σπουδαστές μας

Τυπολόγιο ΠΛΗ20
Βιντεομαθήματα ΠΛΗ20
ΝΕΑ

Tιμές ΕΑΠ για το 2021

(ετήσια πακέτα!)

Ιδιαίτερα Μαθήματα

  • 25 - 30 € ανά δίωρο μάθημα